Slavomir Popović
 • Male
 • Beograd
 • Serbia
 • Blog Posts
 • Discussions
 • Events (60)
 • Groups
 • Photos
 • Photo Albums
 • Videos

Slavomir Popović's Friends

 • Ivan Markovic
 • AMBA

Gifts Received (3)

Red Ribbon From 19bq12sh1k31s Yellow Ribbon From 19bq12sh1k31s Red Ribbon From 19bq12sh1k31s
 

Slavomir Popović's Page

Profile Information

Tell us about yourself? (All answers must be full sentence answers for your membership to be approved)
Znam da sam došao u ovaj život da ga diplomiram Evolutivnim skokom u 4 i 5D,jer mi pruža veliku priliku da uspem zahvaljujući energijama Precesijskog i Galaktičkog ciklusa.Sebe smatram radnikom Svetlosti, jer sam otvorenog srca i uma.Dugi niz godina radim na sebi,i meditiram sa osećanjem povezanosti sa svojimViše Ja,odakle crpim informacije i odgovore na pitanja.Moj glavni, pored drugih moto jeste:"da uvek imam pozitivne misli,pomognem gde je potrebno,kao i da ispoljim saosećanje i poštovanje svojim bližnjima".Srećan sam kad učinim bilo koje dobro delo prema svim oblicima života,najviše što mogu.
What brought you here?
Rado ću odgovoriti:Ljubav,bratsvo,poštovanje,saosećanje i svest o postojanju i egzistenciji dragih Agarćana u unutrašnjosti Majke Zemlje.Dosta dobro sam upoznat sa razlogom zašto su izabrali da se nastane unutar Zemlje a ne negde unutar naše Galaksije ili dalje,društvenim uređenjem,nivoom Svesnosti koja je 4 i 5D.Znam da željno očekuju da izađu na površinu,naravno kad prevlada Svest i znanje nas ljudi o njihovoj prisutnosti,da se zagrlimo kao prijatelji i rođaci i dogovorimo kako ćemo živeti jedni pored drugih, u skladu sa Univezalnim Zakonima...
What can you contribute?
Mojim čistim srcem i namerom da pokažem i dokažem svoju pouzdanost i srdačnost kao prijatelj koji poznaje i PRIZNAJE drage Agarćane kao svoju porodicu.Gde god mi se pružila prilka,pričao sam i pisao da nismo sami na planeti,već da u njenoj unutrašnjosti živi naša braća i sestre čije poreklo nije Zemaljsko i da postoji razlog zašto je sve to tako.Napominjem im,da se NIKAD nisu mešali u naše Zemaljske svađe,već da su pomogli tiho,nevidljivo i nenametljivo,uvek poštujući Univerzalni ili Kosmički Zakon,jer oni upravo tako žive.Pomoći će nam najviše što mogu kad izađu na površini,a mnogi pokloni su već spremni,kako bi nas podržali na našem duhovnom putu.Raspolažu superiornom tehnikom sa svešću,da tehnika služi ISKLJUČIVO DUHOVNOM RAZVITKU..,što na žalost SAD to nije slučaj,sa našim 3D. NIVOOM SVESNOSTI ali,NAPREDUJEMO...

Comment Wall (4 comments)

You need to be a member of The City of Shamballa Reiki Attunement Social Network to add comments!

Join The City of Shamballa Reiki Attunement Social Network

At 3:59am on May 15, 2013, GORAN AMOR said…

Živio Slavomire

At 11:07am on May 14, 2013, AMBA said…

At 11:07am on May 14, 2013, AMBA said…

Čast mi je....

At 9:50am on May 14, 2013, Melodie Munro said…

Welcome Slavomir, to “The City of Shamballa”. It’s great to have you join our caring compassionate site. Enjoy looking around and do join the groups where you can share like minded subjects with other beautiful souls here. Feel free to add discussion, comments, stories and pictures, to share with our, and now your family here. We have a wonderful group for New Members group, please click on the link and meet people that can help you around the site and any other problems you may have here. http://www.cityofshamballa.net/group/new-members.

Blessings, Melodie

 
 
 
Follow On:

Donate

Like us? Keep the City of Shamballa running by supporting us with a donation (click the heart below). All donations are greatly appreciated.

Have you?

Become a Member
Invited Your Friends
Made new Friends
Read/ Written a Blog
Joined/ Created a Group
Read/ Posted a Discussion
Looked at/Posted Photos
Looked at/Posted Videos
Made a donation this month
Followed us on YouTube
 Liked us on Facebook

Prayers

Fellow Lightworkers,

Please send prayers and Reiki to all those in need, those that are unemployed, those that are hungry, those that are sick, all the  emergency responders on the front lines, all those essential workers, all those that need help and protection for each highest and greatest good.

Cho Ku Rei! Cho Ku Rei! Cho Ku Rei!


© 2009-2022   Chris Comish d/b/a The City of Shamballa Social Network   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Privacy Policy  |  Terms of Service